Duurzaamheidscafé Leven zonder Afval

Op woensdag 26 september vindt het tweede Duurzaamheidscafé van Veenendaal plaats. Het onderwerp van deze editie is Leven zonder Afval. Green Evelien vertelt hoe zij een afvalvrij leven leeft en een van de schone-buurt-coaches van de gemeente legt uit wat voor hen een afvalvrij Veenendaal betekent. 

Het programma begint om 20:00 uur in de Cultuurfabriek, Kees Stipplein 74. 

Green Evelien leeft met man en kinderen in de Belgische Ardennen en zij hebben over het afgelopen jaar een jampotje restafval geproduceerd. Ze spreekt regelmatig over zero waste leven en geeft ook workshops en cursussen over dit en andere duurzame onderwerpen. 

Het duurzaamheidscafé is bedoeld als ontmoetings- en inspiratieplek voor iedereen die zich met duurzaamheid bezig houdt in Veenendaal. Behalve een gastspreker, zijn er pitches voor duurzame ideeën en is er ruimte voor ontmoeting en uitwisseling.

Het duurzaamheidscafé is een initiatief van Samen Duurzaam Veenendaal, een groep mensen met verschillende achtergronden die Veenendaal duurzamer willen maken. In 2016 en 2017 organiseerden zij de Dag van de Duurzaamheid op het stadsstrand. Zij willen door hun activiteiten laten zien dat duurzamer leven niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Contact

Facebookpagina: https://www.facebook.com/SamenDuurzaamVeenendaal

Ingrid Niemans 06-50510825

Ton Ezendam 06-20910084

wanneer: 

woensdag, 26 september, 2018 - 20:00

PDF: 

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.