Lezing: Signalen van hoop en spiritualiteit

'Signalen van hoop en spiritualiteit in een wereld vol verandering' is het thema van de lezing die Angela Stoof  deze ochtend in Het Venster zal houden.

We leven in een onrustige tijd. Er verandert veel in onze samenleving en in de wereld, en dat is niet altijd makkelijk. Velen van ons maken zich zorgen: komt het nog wel goed met het klimaat, vinden we een oplossing voor de zorgcrisis en de huizencrisis, is er nog een mooie toekomst weggelegd voor onze kinderen en kleinkinderen? Maar als we goed kijken, is er ook heel veel moois te ontdekken. In deze interactieve lezing gaan we met elkaar op zoek naar signalen van hoop en spiritualiteit, in een wereld vol verandering. Ga je mee op reis?

Angela Stoof is transitiepsychologe en geeft regelmatig trainingen en retraites in het Dominicanenklooster Huissen. In mei verscheen haar boek Perspectief: Hoop houden en verschil maken in een wereld vol verandering.

Meer informatie: https://www.demildeorganisatie.nl

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie/thee met wat lekkers.

Aan het einde is er een collecte om dit soort bijeenkomsten in de toekomst te kunnen blijven voortzetten, waarbij een streefbedrag van € 7,50 p.p. wordt gevraagd, voor wie dit kan missen. Meer mag natuurlijk ook.

(Foto: Bart van Dieken)

wanneer
zondag 8 september 2024 - 10:00 - zondag 8 september 2024 - 11:00