terugblik Theater bij de buren

Op zondag 12 juni was Theater bij de Buren bij Het Venster. Hierbij hebben we Jip de Handpop (met AnitaSmit) bij ons kunnen verwelkomen. Jip kwam de kinderen het verhaal van Roodkapje vertellen... alleen klopte het niet altijd, maar gelukkig waren de kinderen erbij om Jip te helpen het juiste verhaal te vertellen.

Deze voorstelling was de enige kindervoorstelling bij Theater bij de Buren. Hierdoor was de eerste voorstelling qua aantal goed bezocht. Ik moest zo lachen toen onze gastheer Jan, en later Herman, tijdens hun welkomstwoord steeds geïnterrumpeerd werden door een enthousiaste Jip.
Na afloop ging een jongen uit  het publiek knuffelen met Jip. Hij kon er geen genoeg van krijgen en wilde de pop bijna niet loslaten. Een meisje vertelde Jip enthousiast van alles toen hij klaar was met zijn verhaal: ze had een stroom aan woorden waar geen eind aan kwam. Het was leuk om de kinderen zo te zien genieten. Het was een geslaagde middag!

Langs deze weg wil ik Bart, Davien, Herman, Jan v. D. en Petra graag bedanken voor hun hulp op de dag zelf. Zonder hen was het niet gelukt om deze fijne middag mogelijk te maken. In 2023 is Theater bij de Buren weer in Het Venster en wel op zondagmiddag 9 april. Noteer alvast de datum. Ook dan hebben we helpende handen nodig om de dag mogelijk te maken, je opgeven kan bij Jocelyn. De foto hiernaast komt van de Facebookpagina van Jip. Op de website van de Rijnpost zijn ook foto's te zien van de fotograaf van Theater bij de Buren, die gemaakt zijn in Het Venster.


Jocelyn, contactpersoon voor Het Venster, bij Theater bij de Buren

stijlvorm