Activiteiten

Het Venster wordt niet alleen op zondagmorgen gebruikt, maar ook regelmatig op doordeweekse dagen. Veel leden van Het Venster zijn actief, hetzij in commissies/werkgroepen of op andere wijze. 

Wilt u Het Venster gebruiken voor een activiteit? Neem dan altijd eerst contact op met Wil Gouda om dit af te stemmen

Hieronder een overzicht van komende activiteiten/gebeurtenissen in Het Venster. Eerdere activiteiten kunnen bekeken worden in het Archief.

Op deze tweede adventszondag is Monique van Zoest is onze gast. Collecte voor het Venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/... meer..
08 dec
Viering
2019
Vensterlezing: ‘Humanisme en het heilige’- Op zoek naar een vrijzinnig antwoord op vreemdelingenhaat - door Laurens ten KateHet woord ‘heilig’ verwijst meestal naar het... meer..
15 dec
Lezing
2019
Midwinter, de kortste dag, de langste nacht. Het is niet altijd eenvoudig om je voor te stellen dat het ooit weer lichter wordt. Maar in dit donker wordt het licht... meer..
22 dec
Viering
2019
Vandaag hebben we een Kerstviering met Irene Hörst. Collecte voor Vluchtelingen Nederland. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/... meer..
25 dec
Viering
2019
Op deze laatste zondag van dit vullen Herman de Rijk en Marieke de Vries-Hofman deze Vrije Ruimte. Nadere gegevens volgen. (foto Rinie van der Leer) meer..
29 dec
Vrije Ruimte
2019
WERELDVREDE-meditatie op 31 december. Sluit het jaar af met een uur mediteren. Vrede in jezelf, vrede in jouw omgeving, vrede in de wereld. Doe mee met een... meer..
31 dec
Extra
2019
Vandaag, op de eerste zondag van het nieuwe jaar is er een thema-ontmoeting in Het Venster, georganiseerd door o.a. Jos Somsen, Jan Dijksterhuis en Jan van... meer..
05 jan
Viering
2020
Op deze zondagmorgen zal Hans le Grand onze gast zijn in de viering. Rev. Dr. Hans le Grand is als predikant aangesloten bij de ‘General Assembly of Unitarian and... meer..
12 jan
Viering
2020
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend. Collecte voor Het Venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot... meer..
19 jan
Vrije Ruimte
2020
Vandaag is Monique van Zoest weer bij ons te gast. Inhoudelijk nog geen gegevens bekend. Na afloop is er koffie/thee/limonade en gelegenheid tot napraten. (... meer..
26 jan
Viering
2020
Vandaag zal Jan Dijksterhuis een lezing geven over 'Waarheid, wetenschap, wens en eerlijkheid'. Nadere gegevens volgen. Na afloop koffie/thee/limonade en... meer..
02 feb
Lezing
2020
Roos van Doorn is vandaag weer bij ons te gast. Na afloop koffie/thee/limonade en gelegenheid tot napraten. In 1998 studeerde Roos van Doorn af aan Wageningen... meer..
09 feb
Viering
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
16 feb
Thema Ontmoeting
2020
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend. Collecte voor Het Venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot... meer..
23 feb
Vrije Ruimte
2020
Op deze zondagmorgen is er een Vrije Ruimte. Collecte voor Het Venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade.Wat is een... meer..
01 mrt
Vrije Ruimte
2020

Pagina's