Fotos

Een aantal leden van Het Venster is actief op het gebied van fotografie. De een maakt prachtige vlinderfoto's, een ander heeft een bijzonder oog voor detail, weer iemand anders maakt verstilde natuurfoto's. Zij willen dat graag delen met de bezoekers van deze website.
Kijk en geniet.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Niet een thema, maar een verzameling foto’s genomen in de eerste vier maanden van 2016. Foto’s, die bijna allemaal laten zien dat het toch schitterend weer was in deze maanden. En dat ligt nou net gevoelig, want dat was het lang niet altijd.
, , , , , , , , , , ,
Martin Schuitemaker vertelt:Deze ijsfoto's zijn gemaakt tijdens een weekend in januari 2011 in Coo, België.
Wat gaat er door je heen als je droomt, Droombeelden, Droomengel, detail Droomengel, , , , , , , , , , , , , , ,
Droomgezichten, een collage van beelden uit het onderbewuste, expositie in het Venster van april t/m juni 2016
zomerbeeld in wit, zomerbeeld in lila, moeras-vergeet-mij-nietje, moeras-vergeet-mij-nietje, toverhazelaar, pompoen, zomerbeeld in geel en oranje, oostindische kers, hemerocallis, daglelie, druif, hortensia, hortensia, zomerbeeld in paars
Een serie foto's van (voornamelijk) bloemen, een kleurrijk geheel in mijn eigen tuin. Een gedeelte van de foto's is gebruikt in de viering van 21 augustus 2016.
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
In de jaarcyclus is de natuur de herfst binnengegaan. We zien dat het meeste leven zich langzaamaan aan het terugtrekken is voor de kou definitief bezit neemt van het land. Maar voordat dat gebeurt, is er eerst nog een overvloed aan kleuren en gaat er op de grond van alles groeien.
, , , , ,
Nieuwe expositie in Het Venster
boeddha, beweging en symmetrie, nieuw leven, symboliek ginkgo, ginkgo, ginkgo, ginkgo, roosvenster-beweging, herfst-beweging
Nieuwe expositie in Het Venster.
MHS rode bloem, MHS witgele bloem met insect, MHS twee vlindertjes op bloemstengel, MHS lila bloem met insectje, MHS gele bloem met bijtje, MHS distelbloem, MHS paars bloemhart, MHS paarse bloem met vlieg
Foto-expositie 'Bloemetjes en beestjes', van augustus t/m oktober 2019Martin Schuitemaker zegt hierover:Het mooie van natuurfotografie is dat ik me meerdere keren kan verwonderen over de schoonheid die ik in de natuur tegenkom.
, , , , , , , ,
Vanaf begin maart hangen er in Het Venster weer acrylschilderijen van Nanda Veerbeek.
, , , , , , , , ,
In Het Venster hebben we een aantal getalenteerde amateurfotografen en Martin Schuitemaker is daar een van. Deze keer laat hij ons met een aantal foto's van paddenstoelen weer genieten in de najaarsexpositie van Het Venster.Zelf vertelt hij hierover: