Viering

-
-
Harm Knoop is vandaag bij ons in Het Venster met een lezing en documentaire over Het Tibetaans Dodenboek, waarover we met elkaar van gedachten kunnen wisselen.… meer..
Op deze kerstmorgen verzorgt Marieke de Vries de kerstviering bij ons in Het Venster. (foto Wietse de Vries)
Thema van de viering zal zijn: ‘In alles zit een barst. Dat is hoe het licht binnen komt’, een vrijzinnige adventsviering door Froukje Pitstra, rondom teksten van Rumi… meer..
Vandaag is Monique van Zoest weer in Het Venster.  Nadere gegevens volgen. (foto Jocelyn) meer..
Vandaag is Mar van de Velden weer te gast in Het Venster, met woorden, beelden en muziek.  Collecte voor Het Venster.  Na afloop koffie met ontmoeting.… meer..
Hans le Grand is op deze zondagmorgen weer onze gast.  Collecte voor Het Venster.  Na afloop koffie met ontmoeting.  (foto Jocelyn)  meer..
Vandaag komt Hans Le Grand weer in Het Venster. De inhoud van de viering zal zich bewegen rond het thema 'Snelheid'. Wie niet kan komen en toch mee wil kijken via… meer..
-
-
Vandaag is Marieke de Vries weer in ons midden. We vieren Pinksteren, het feest van “Ruach”, het Hebreeuwse woord dat op zoveel verschillende manieren te vertalen… meer..
-
-
Vandaag is Bert Cozijnsen weer in ons midden. Het thema is “Vrede … wat is dat?” De oorlog in Oekraïne wakkert de hunkering naar VREDE aan. Maar wat is “VREDE”? Vrede… meer..
-
-
Vandaag een viering met Paul Stegenga. Het thema zal zijn 'Je ziet het pas als je het doorhebt'. Deze uitspraak is van een groot filosoof van Nederlandse bodem. Wij… meer..