Artikel

-
-
Kerken Kijken Utrecht (KKU) is een stichting die tot doel heeft de twaalf kerken in het centrum van Utrecht als cultureel erfgoed open te stellen tijdens de… meer..
-
-
'De Boeddha in de bajes' – Cuong LuDit boek leende ik van Anke. Van het kostbare wat bij mij bleef hangen na het lezen, maakte ik een samenvatting en Hannie bracht… meer..
-
-
Zijn wij wel zo tolerant als we denken en zeggen dat we zijn?   meer..
-
-
Drie studenten journalistiek van de Christelijke Hogeschool Ede kwamen in het voorjaar met een vraag, in het kader van een opdracht vanuit de school, of zij een… meer..
-
-
De redactie van Eenheid heeft besloten om i.v.m. de coronacrisis in de maanden mei t/m augustus geen Eenheid aan te leveren, ook omdat er geen fysieke regio-activiteiten… meer..
-
-
Klik hier door naar onze Nieuwsbrief van December 2018. In deze editie veel extra informatie over onze activiteiten in de drukste maand van het jaar: Een… meer..
-
-
Sinds begin februari 2017 hangt in Het Venster een nieuwe serie vlinderfoto’s van Wietse de Vries. Deze keer een selectie van uitsluitend nachtvlinders, nog niet eerder… meer..
-
-
In het najaar werd er gefilmd in Het Venster, tijdens een Thema-Ontmoeting. Dit initiatief van Vrijzinnigen Nederland om een promotiefilmpje te maken van een vrijzinnige… meer..
-
-
De inzameling van oud papier bij Het Venster in de twee blauwe containers stopt. Doordat voor het legen ervan nu betaald moet worden blijkt het niet meer rendabel te… meer..
-
-
Door een Vensterlid kregen wij een leuk idee aangereikt om met elkaar de tuin te verzorgen: ADOPTEER EEN STUKJE TUIN !!! Wie wil, kan een eigen stukje van de… meer..