Noot: Dit is een activiteit uit het archief.

Jan Willem van der Straten

Vandaag is Jan Willem van der Straten, theoloog en geestelijk verzorger, weer in ons midden. 

Thema: ‘Het wordt beter’. 

Premier Rutte kondigde het einde van de lockdown aan. De zon begint letterlijk te schijnen. Het besmettingscijfer daalt met het vaccinatieprogramma op stoom. 
Je zou de indruk kunnen krijgen dat e.e.a. al een stuk beter is dan enkele weken, laat staan maanden geleden. Maar is een leven vrij van lockdown-beperkingen direct een goed leven? Hoe kijk je naar de toekomst? Wat is een goede toekomst en welke rol speel je daar in?
In deze viering staat deze vraag centraal. Van harte welkom!

Om deze bijeenkomst in Het Venster mee te maken (maximaal 18 bezoekers!), dient men zich van te voren aan te melden via  https://www.supersaas.nl/schedule/Venster/zondag_activiteiten_het_Venster. De algemeen geldende Corona-voorschriften van het RIVM blijven van kracht. Zie ook onze Corona-update op onze website

De collecte is vandaag voor Kerk en Minima. Wie niet aanwezig kan zijn en toch iets wil bijdragen, kan dat via NL11TRIO 0197 6222 08 op naam van ‘NPB Veenendaal’, met vermelding van: 'voor kerk en Minima'.

Alle gevers hartelijk dank!

Na afloop koffie/thee en gelegenheid tot napraten, bij voorkeur in de Venstertuin. 

Jan Willem van der straten (alias 'dominee Baardmans') is een communicatieve en ondernemende (media)theoloog. Afkomstig uit een seculiere achtergrond, kwam hij op dertienjarige leeftijd in aanraking met het christelijk geloof, en werd onder andere oprichter van de ’Sunday Assembly’, zondagsdiensten voor ongelovigen. Nu preekt hij door het hele land als ZZP-dominee. 

wanneer
zondag 6 juni 2021 - 10:00