Bezinning en Bezieling

Bezinning en Bezieling zijn thema's waarmee we ons in Het Venster verbonden weten. Op vele manieren, zowel op zondagen als op dagen door de week zijn er verbindende activiteiten.
Leden van Het Venster leveren op deze website ook bijdragen in de vorm van gedichten, foto's, artikelen en overwegingen.

Hieronder een overzicht van alle huidige en komende activiteiten en bijdragen
- Bezinning en Bezieling - 

interieur maart 2020 met schilderijen van Nanda Veerbeek
Beste bezoeker van deze website, U heeft waarschijnlijk net als wij de berichtgeving over de verspreiding van het coronavirus gevolgd. Wij proberen deze en andere... meer..
24 mrt
2020
Van 28 op 29 maart gaan we over op ZOMERTIJD !! meer..
28 mrt
Extra
2020
De Commissie Ontmoetingen nodigt iedereen van harte uit voor de DIGITALE BIJDRAGE op deze zondagmorgen rond het thema 'Diversiteit, de kracht van het verschil'.... meer..
29 mrt
Thema Ontmoeting
2020
Onderweg naar Pasen 2020 (ingezonden door Marieke de Vries). Zondagavond 1 maart hielden we in Het Venster onze eerste stiltebijeenkomst. Het begin van de 40-... meer..
29 mrt
Extra
2020
Ons optreden van vandaag staat in het teken van Verbinding. Het Songs from the Heart koor neemt ons DIGITAAL mee in een 'ZOOM'-ontmoeting waarbij we elkaar via het... meer..
05 apr
Vrije Ruimte
2020
(ONDER VOORBEHOUD DIGITAAL of op andere wijze)) Bert Cozijnsen is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach,... meer..
12 apr
Viering
2020
(DIGITAAL, ONDER VOORBEHOUD) Henk Harmsen en Martin Schuitemaker (Egt HeMa) zullen deze Vrije Ruimte vandaag invullen op hun zo bijzondere eigen wijze, wellicht weer met... meer..
26 apr
Vrije Ruimte
2020
In deze viering is Taco IJzerman weer onze gast.Taco IJzerman is werkzaam in de groene omgeving van biologische tuinbouw en landgoederen en ontwikkelt zich daarnaast al... meer..
03 mei
Viering
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
10 mei
Thema Ontmoeting
2020
Paul Stegenga is vandaag weer bij ons te gast. Collecte voor Artsen Zonder Grenzen. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thhe/limonade... meer..
17 mei
Viering
2020
Hoe werkt het zelfhelend vermogen? Monique ten Brink zal hierover e.e.a. vertellen. Collecte voor Het venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder genot... meer..
24 mei
Vrije Ruimte
2020
Op deze pinkstermorgen is Harm Knoop onze gast in Het Venster. Zoals we Harm inmiddels kennen, wordt het vast weer een interactieve bjeenkomst met teksten, verhalen... meer..
31 mei
Viering
2020
Op deze zondagmorgen zal Hans le Grand onze gast zijn in de viering. Rev. Dr. Hans le Grand is als predikant aangesloten bij de ‘General Assembly of Unitarian and... meer..
07 jun
Viering
2020
Mar van der Velden is theoloog, lid van de Basisgemeenschap in Ede en heeft geschreven over de theologie van Drewermann. Als theoloog is hij o.a. werkzaam op... meer..
14 jun
Viering
2020
Vandaag op de langste dag van het jaar is er een zonnewendeviering met Taco IJzerman, 's middags om 14.00, op een externelocatie in de natuur. De locatie is nog... meer..
21 jun
Vrije Ruimte
2020

Pagina's