Vieringen

Een viering is een zondagse bijeenkomst met een vrijzinnig-religieus karakter, geleid door een (gast-)voorganger. We nodigen voorgangers uit ons op een authentieke en bezielde manier mee te nemen in wat hen inspireert en voedt, en Het Venster ook de benutten als 'proeftuin' voor vernieuwing. Dit seizoen geven we daar een extra impuls aan. We hebben op een inspirerende manier verwoord waar we voorgangers toe uitnodigen (zie onderstaande pdf). Daarnaast is er per viering een contactpersoon vanuit Het Venster, op wie de voorganger een beroep kan doen bij de voorbereiding en die in de week na de viering contact opneemt om op de viering terug te kijken.

Hieronder een overzicht van de vieringen in de komende periode. Voor andere zondagse bijeenkomsten, klik hier. Eerdere vieringen zijn te bekijken in het Archief.

-
-
Op deze zondagmorgen is Harm Knoop weer te gast in Het Venster.  Het thema is: WIJSHEID. Daarover gaat het op deze ochtend. Een interactieve bijeenkomst in de… meer..
-
-
Vandaag gaat Marieke weer bij ons voor. Zij verrast ons ieder keer met nieuwe inzichten.  Vandaag is het thema 'Weerspiegelingen'.  In de winter zijn de… meer..
-
-
Vandaag is Hans Le Grand weer bij ons te gast. Nadere gegevens volgen.  Collecte vandaag voor Likoni Onderneemt Na afloop koffie/thee en gelegenheid om elkaar te… meer..
-
-
Vandaag is Bert Cozijnsen in Het Venster.  Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend.  Collecte voor Mensenkinderen.  Na afloop koffie/thee en… meer..
-
-
Monique van Zoest is vandaag weer in Het Venster. Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend. Collecte voor Amnesty International.  Na afloop gelegenheid om elkaar… meer..