Noot: Dit is een activiteit uit het archief.

Cursus/workshop Verhalen vertellen

Het vertellen van verhalen is zo oud als de mensheid. Het brengt mensen bij elkaar. Maar hoe doe je dat, een verhaal vertellen? En wanneer? Hoe kun je het vertellen, zodat je verhaal een cadeautje wordt, ook voor jezelf?

Een workshop met plezier en uitnodigende oefeningen, waarmee je spelenderwijs komt tot een verhaal waar je graag mee naar huis gaat. Dat kan van alles zijn: een volksverhaal of een stukje levensverhaal, een verhaal over iets bijzonders in de natuur, iets belangrijks of iets kleins, spannend of romantisch. Voor een zomeravond met oude vrienden of voor een bijzondere verjaardag. Verhalen voor het slapen gaan of juist om wakkerder te worden. Ieder in zijn eigen vertelstijl.

Anne van Delft is vertelster en geeft met plezier les in het vertellen van verhalen aan vertelopa’s en -oma’s, theaterliefhebbers, rondleiders, zangers, leraren, jonge mensen. Ervaren vertellers en mensen die het zouden willen leren, iedereen is welkom. We maken een fijne afwisseling van verschillende werkvormen en ontspanning en laten ons inspireren door omgeving en seizoen.

De workshop duurt 5 dagdelen in het weekend van 21 oktober.

Locatie is Het Venster, Vijftien Morgen 2, 3901 HA Veenendaal.

We starten vrijdag 21 oktober om 13u tot 's avonds 21.30u, zaterdag 22 oktober ook van 13 tot 21.30 uur en tot slot op zondag 23 oktober van 13 tot 17 uur. Op vrijdag en zaterdag wordt de avondmaaltijd in Het Venster verzorgd, zodat iedereen ook lekker in de sfeer van de workshop kan blijven.

Kosten zijn € 150,- . Docente is Anne van Delft, meer informatie over haar op de website : www.annevandelft.nl . De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers en er is een maximum van 10 deelnemers.

Opgeven graag vóór 7 oktober bij Ingrid Niemans: ingridniemans@gmail.com, tel. 06 50510825.

(Afbeelding via Pixabay)

wanneer
vrijdag 21 oktober 2022 - 13:00 - zondag 23 oktober 2022 - 17:00