Actueel

-
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijke gegevens zijn nog niet bekend.  Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade. Wat… meer..
-
Vensterconcert: Live Poets Society   Nadere gegevens nog niet bekend.     (foto Live Poets Society) meer..
-
Deze Vrije Ruimte wordt ingevuld door Jan Dijksterhuis. Hij onderzoekt een aantal "slechteriken" uit de Bijbel. Met sommigen heeft hij soms een merkwaardig gevoel van… meer..
-
Vandaag is er weer een re-creatiemiddag in Het Venster, waar we van oude, gebruikte of aanwezige restmaterialen weer iets nieuws/anders maken. Re-creëren is dus her-… meer..
-
Nadere gegevens nog niet bekend.   (foto Martin Schuitemaker) meer..
-
Op de zondagen van 9 juli t/m 20 augustus is Het Venster op zondagmorgen open. Er worden in deze zomerperiode korte bijeenkomsten georganiseerd onder de noemer '… meer..
-
De jaarlijkse buitendag is bedoeld om elkaar op ontspannende wijze te ontmoeten op een buitenlokatie, waar we de aftrap geven voor het nieuwe seizoen. We delen met… meer..
-
Jacqueline van der Zee, tekstdichteres, inspirator, pianodocente, muziektherapeute, kleinkunstenares, maakt mooie, muzikale programma's rond bekende personen. Vandaag… meer..