Noot: Dit is een activiteit uit het archief.

Songs from the heart

'Vredesconcert' met Songs from the Heart

Op zondagavond 18 september, het begin van de Nationale Vredesweek, organiseert de Vredesbeweging in Veenendaal (ViV) een Vredesconcert uitgevoerd door het “Songs from the Heart”-koor, in het Het Venster in Veenendaal. Teksten en liederen rond het thema 'Vrede' in de fijne ambiance van Het Venster geven u een diepe beleving. Het concert duurt ca. een uur en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder genot van een drankje.

Songs from the Heart is een klein koor (20 leden) en brengt bijzondere liederen ten gehore. Uit verschillende taalgebieden, verschillende tijden en steeds met een diepe betekenis. Het koor staat onder leiding van Anadya Wouters. Zij inspireert de zangers en zangeressen van het koor tot een bijzondere beleving van de tekst en de melodie. “Zingen slaat een brug tussen mensen en brengt de essentie van ‘zijn’ naar boven. Probeer zelf maar: wat gebeurt er met je, als je een lied zingt? Wat ervaar je?” Kijk voor meer informatie op www.songsfromtheheartkoor.nl

Tijd: Zondagdagavond 18 september om 19.30 uur

Plaats: Vijftien Morgen 2, 3901 HA Veenendaal

Entree: een inzameling om dit soort voorstellingen te kunnen blijven bekostigen. 

In Het Venster is er 's morgens op de gebruikelijke tijd (10.00 uur) ruimte om elkaar te ontmoeten met koffie/thee en een goed gesprek.

 

 

 

wanneer
zondag 18 september 2022 - 19:30 - zondag 18 september 2022 - 21:00