Noot: Dit is een activiteit uit het archief.

Workshop Verhalen vertellen

Het vertellen van verhalen is zo oud als de mensheid. Het brengt mensen bij elkaar. Maar hoe doe je dat, een verhaal vertellen? En wanneer? Hoe kun je het vertellen, zodat je verhaal een cadeautje wordt, ook voor jezelf?
Een workshop met plezier en uitnodigende oefeningen, waarmee je spelenderwijs komt tot een verhaal waar je graag mee naar huis gaat. Dat kan van alles zijn: een volksverhaal of een stukje levensverhaal, een verhaal over iets bijzonders in de natuur, iets belangrijks of iets kleins, spannend of romantisch. Voor een zomeravond met oude vrienden of voor een bijzondere verjaardag. Verhalen voor het slapen gaan of juist om wakkerder te worden. Ieder in zijn eigen vertelstijl.

Anne van Delft is vertelster en geeft met plezier les in het vertellen van verhalen aan vertelopa’s en -oma’s,
theaterliefhebbers, rondleiders, zangers, leraren, jonge mensen. Ervaren vertellers en mensen die het zouden willen
leren, iedereen is welkom. We maken een fijne afwisseling van verschillende werkvormen en ontspanning en laten ons
inspireren door omgeving en seizoen. Het is de tweede keer dat zij de workshop in Veenendaal geeft, vanuit de eerste keer kwam zoveel vraag voor nòg een keer,dat we dit graag organiseren. Maar er is zeker nog ruimte voor nieuwe
deelnemers! Het is door haar werkwijze geen enkel probleem als je de eerste keer niet meegedaan hebt. Voor iedereen leuk dus ! 

De workshop duurt 4 dagdelen in het weekend van 20 mei.
Locatie is Het Venster, Vijftien Morgen 2, 3901 HA Veenendaal.
We starten zaterdag 20 mei om 10 uur met 3 dagdelen tot 21.30 uur en gaan zondag 21 mei verder vanaf 12.30 u en sluiten af om 17.30 uur.
Op zaterdag worden lunch en avondmaaltijd in Het Venster verzorgd, zodat iedereen ook lekker in de sfeer van de workshop kan blijven.
Kosten zijn € 125,- all in.
Docente: Anne van Delft, meer informatie: www.annevandelft.nl .
Opgeven graag vóór 25 april bij Ingrid Niemans, email: ingridniemans@gmail.com Telefoon: 06 50510825.

Anne van Delft - verhalenvertelster

wanneer
zaterdag 20 mei 2023 - 10:00 - zondag 21 mei 2023 - 17:30