Terugblik

-
-
In Memoriam Jan Veerbeek   ‘Huil niet bij mijn graf – daar ben ik niet’ stond er bovenaan de rouwkaart. Op dinsdag 2 augustus overleed Jan Veerbeek op 87-… meer..
-
-
Op zondag 12 juni was Theater bij de Buren bij Het Venster. Hierbij hebben we Jip de Handpop (met AnitaSmit) bij ons kunnen verwelkomen. Jip kwam de kinderen het verhaal… meer..
Wie graag nog eens terug wil kijken naar onze digitale invullingen van de zondagen in de lock-down-periodes van de Coronatijd, kan hieronder een keuze maken Vanaf het… meer..
-
-
Drie maanden geleden heb ik de workshop ‘Nieuwe bestuursleden’ gevolgd. Bij elkaar komen was er niet bij, maar het medium Zoom bood de helpende hand. Tijdens de… meer..
-
-
 Berthe van Soest is met haar verhaal 'De rozenkrans' winnares geworden van FEM Talks 2017 ‘Wat bezielt je?’. Marijke Verduyn ontving de publieksprijs met haar… meer..
Kierkegaard anders gezien. Over de bestemming van de mens.Dat was het onderwerp van een bijzonder boeiende lezing van Jan Keij in Het Venster, ruimte voor bezinning en… meer..
-
-
Op zaterdag 22 april jl nam ik deel aan de regiocursus in Rhenen, georganiseerd door de Vrijzinnigen Zuid-Veluwe-Vallei.Mw. Prof. Dr. Christiane Berkvens-Stevelinck… meer..
Op zondag 15 januari 2017 hield Dr. Froukje Pitstra in Het Venster een lezing over Anne Mankes-Zernike, de eerste vrouwelijke predikante in Nederland. Voor iedereen die… meer..
-
-
Zaterdagavond 29 oktober: Een groep van ongeveer 50 mensen - jong en oud- maakten in de Nacht van de Nacht een wandeling door het Prattenburgse bos, georganiseerd… meer..
Een aantal leden van het Venster was nauw betrokken bij de organisatie van de Dag van de Duurzaamheid, zodat wij ons op deze dag ook konden presenteren. Om 12 uur stond… meer..