Bezinning en Bezieling

Bezinning en Bezieling zijn thema's waarmee we ons in Het Venster verbonden weten. Op vele manieren, zowel op zondagen als op dagen door de week zijn er verbindende activiteiten.
Leden van Het Venster leveren op deze website ook bijdragen in de vorm van gedichten, foto's, artikelen en overwegingen.

Hieronder een overzicht van alle huidige en komende activiteiten en bijdragen
- Bezinning en Bezieling - 

Sinds april 2019 wordt Eenheid, het informatieblad van vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei, niet meer in de vertrouwde papieren versie geleverd, maar digitaal.... meer..
28 feb
2020
Op de Re-Creatiebijeenkomsten maken we (M/V) van niets iets, of van iets, iets anders. Zo hebben we in de afgelopen jaren ge-Re-Creëerd met papier, karton,... meer..
29 feb
Extra
2020
Op deze zondagmorgen is er een Vrije Ruimte waarin Jan van Donkelaar ons meeneemt in zijn verhaal over Ichigo-ichie. Ichigo-ichie is de titel van een boek. Het... meer..
01 mrt
Vrije Ruimte
2020
Veertigdagentijd in Het Venster. Al weer enkele jaren zijn er in Het Venster weer stiltemomenten op de zes zondagavonden van de... meer..
01 mrt
Extra
2020
Vandaag is Marieke de Vries weer onze gast. Collecte voor Amnesty InternationalNa afloop koffie/thee/limonade en gelegenheid om na te praten.(foto Wietse de Vries) meer..
08 mrt
Viering
2020
Vandaag een voorstelling/verhaal door Carool Popelier. De LIEFDE… Hoe vaak is daar niet over geschreven, gezongen, gedicht, omgezet in kunst?... Daar weten we... meer..
15 mrt
Voorstelling
2020
Vandaag een Vrije Ruimte. Collecte voor Het Venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade. Wat is een Vrije Ruimte... meer..
22 mrt
Vrije Ruimte
2020
Collecte vandaag voor Het Venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade. Wat is een Vrije Ruimte en wil je ook eens van... meer..
29 mrt
Vrije Ruimte
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
05 apr
Thema Ontmoeting
2020
Bert Cozijnsen is op deze paasmorgen onze gast. Bert Cozijnsen is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach,... meer..
12 apr
Viering
2020
Henk Harmsen en Martin Schuitemaker (Egt HeMa) zullen deze Vrije Ruimte vandaag invullen op hun zo bijzondere eigen wijze. . Collecte voor Het Venster. ... meer..
26 apr
Vrije Ruimte
2020
In deze viering is Taco IJzerman weer onze gast.Taco IJzerman is werkzaam in de groene omgeving van biologische tuinbouw en landgoederen en ontwikkelt zich daarnaast al... meer..
03 mei
Viering
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
10 mei
Thema Ontmoeting
2020
Paul Stegenga is vandaag weer bij ons te gast. Collecte voor Artsen Zonder Grenzen. Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thhe/limonade... meer..
17 mei
Viering
2020
Hoe werkt het zelfhelend vermogen? Monique ten Brink zal hierover e.e.a. vertellen. Collecte voor Het venster. Na afloop gelegenheid tot napraten onder genot... meer..
24 mei
Vrije Ruimte
2020

Pagina's