Vrije Ruimte

Wat is een Vrije Ruimte?

In een Vrije Ruimte wordt er ruimte gegeven aan een ieder die op zondagmorgen een eigen onderwerp op haar/zijn eigen manier vorm wil geven. Er is ruimte voor talent, experiment en spontane ideeën. Een Vrije Ruimte staat ook open voor mensen van buiten Het Venster die iets interessants te melden of te delen hebben - uiteraard in overleg met coördinator Vrije Ruimte Martin Schuitemaker. Leden en donateurs kunnen de Vrije Ruimte benutten om datgene wat hen inspireert te delen of al of niet interactief, zolang dit valt binnen de missie van Het Venster. Zij kunnen dit in overleg met Martin - òf zelfstandig òf met zijn support - realiseren. Informatie: Martin Schuitemaker

-
-
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijke gegevens zijn nog niet bekend.  Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade. Wat… meer..
-
-
Deze Vrije Ruimte wordt ingevuld door Jan Dijksterhuis. Hij onderzoekt een aantal "slechteriken" uit de Bijbel. Met sommigen heeft hij soms een merkwaardig gevoel van… meer..
-
-
Nadere gegevens nog niet bekend.   (foto Martin Schuitemaker) meer..
-
-
Op de zondagen van 9 juli t/m 20 augustus is Het Venster op zondagmorgen open. Er worden in deze zomerperiode korte bijeenkomsten georganiseerd onder de noemer '… meer..