Activiteiten op Zondag

's Zondags van 10.00 tot 11.00 zijn er in Het Venster bijeenkomsten van zeer uiteenlopende aard: vieringen, thema-ontmoetingen, lezingen, vrije ruimtes, waar na afloop ruimschoots gelegenheid is om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Overigens zijn kinderen ook van harte welkom in Het Venster! Aan een tafel achter in de zaal kunnen kinderen (al of niet met hun ouders)  tekenen, knippen of plakken.

Eerdere zondagse activiteiten kunnen bekeken worden in het Archief.

Vandaag komt Hans Le Grand weer in Het Venster. De inhoud van de viering zal zich bewegen rond het thema 'Snelheid'. Wie niet kan komen en toch mee wil kijken via… meer..
-
-
Deze Vrije Ruimte is vandaag ingericht als Open Plek, dat wil zeggen dat de aanwezigen zelf hun bijdrage mogen leveren aan de invulling van de bijeenkomst. Dat kan zijn… meer..
Samen x-liedjes zingen is fijn. Op deze ochtend nemen Jos Somsen en Rinie van der Leer ons mee op een tocht langs de wat minder bekende (en ook nieuwe) x-liedjes van… meer..
-
-
In de zomerperiode van 24 juli t/m 21 augustus zijn er in Het Venster themazondagen, waarbij ruimte is om teksten, beeld, stilte, muziek, en te zingen liederen aan te… meer..
Hans le Grand is op deze zondagmorgen weer onze gast.  Collecte voor Het Venster.  Na afloop koffie met ontmoeting.  (foto Jocelyn)  meer..
Vandaag geeft Laurens ten Kate in Het Venster een lezing met als thema: De muzikale verbeelding. Over The Music of Theology: Langauge, Space, Silence. Van… meer..
-
-
Harm Knoop is vandaag bij ons in Het Venster met een lezing en documentaire over Het Tibetaans Dodenboek, waarover we met elkaar van gedachten kunnen wisselen.… meer..
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen (met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en Jan Dijksterhuis), waarbij soms ook… meer..
In deze lezing licht Bert Cozijnsen thema's toe uit het boekje dat hij vorig jaar geschreven heeft over gemis en rouw . Meer informatie volgt. Na afloop koffie/thee… meer..
Vandaag is Mar van de Velden weer te gast in Het Venster, met woorden, beelden en muziek.  Collecte voor Het Venster.  Na afloop koffie met ontmoeting.… meer..
Op deze zondagmorgen is Harry Schram in Het Venster. Het wordt een interactieve bijeenkomst in de kring, met als gespreksthema: Polair denken. Collecte voor het… meer..
Vandaag is Monique van Zoest weer in Het Venster.  Nadere gegevens volgen. (foto Jocelyn) meer..
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen (met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en Jan Dijksterhuis), waarbij soms ook… meer..
Thema van de viering zal zijn: ‘In alles zit een barst. Dat is hoe het licht binnen komt’, een vrijzinnige adventsviering door Froukje Pitstra, rondom teksten van Rumi… meer..
Op deze kerstmorgen verzorgt Marieke de Vries de kerstviering bij ons in Het Venster. (foto Wietse de Vries)