Activiteiten op Zondag

Hieronder een overzicht van zondagse bijeenkomsten van zeer uiteenlopende aard: vieringen, lezingen, vrije ruimtes, waar na afloop ruimschoots gelegenheid is om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Overigens zijn kinderen ook van harte welkom in Het Venster! Aan een tafel achter in de zaal kunnen kinderen (al of niet met hun ouders)  tekenen, knippen of plakken. 

-
-
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijke gegevens zijn nog niet bekend.  Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade. Wat… meer..
-
-
Vensterconcert: Live Poets Society   Nadere gegevens nog niet bekend.     (foto Live Poets Society) meer..
-
-
Deze Vrije Ruimte wordt ingevuld door Jan Dijksterhuis. Hij onderzoekt een aantal "slechteriken" uit de Bijbel. Met sommigen heeft hij soms een merkwaardig gevoel van… meer..
-
-
Nadere gegevens nog niet bekend.   (foto Martin Schuitemaker) meer..
-
-
Op de zondagen van 9 juli t/m 20 augustus is Het Venster op zondagmorgen open. Er worden in deze zomerperiode korte bijeenkomsten georganiseerd onder de noemer '… meer..
-
-
De jaarlijkse buitendag is bedoeld om elkaar op ontspannende wijze te ontmoeten op een buitenlokatie, waar we de aftrap geven voor het nieuwe seizoen. We delen met… meer..
-
-
Jacqueline van der Zee, tekstdichteres, inspirator, pianodocente, muziektherapeute, kleinkunstenares, maakt mooie, muzikale programma's rond bekende personen. Vandaag… meer..