Activiteiten op Zondag

Hieronder een overzicht van zondagse bijeenkomsten van zeer uiteenlopende aard: vieringen, lezingen, vrije ruimtes, waar na afloop ruimschoots gelegenheid is om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Overigens zijn kinderen ook van harte welkom in Het Venster! Aan een tafel achter in de zaal kunnen kinderen (al of niet met hun ouders)  tekenen, knippen of plakken. 

-
-
Op deze zondagmorgen is Harm Knoop weer te gast in Het Venster.  Het thema is: WIJSHEID. Daarover gaat het op deze ochtend. Een interactieve bijeenkomst in de… meer..
-
-
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend. Collecte voor Het Venster.  Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van… meer..
-
-
Vandaag gaat Marieke weer bij ons voor. Zij verrast ons ieder keer met nieuwe inzichten.  Vandaag is het thema 'Weerspiegelingen'.  In de winter zijn de… meer..
-
-
BRONNEN is een ontwapenende theatervoorstelling over verbinding en (innerlijke) vrijheid en wat daarbij in de weg kan staan. Want wij kunnen wel vol zijn van… meer..
-
-
Vandaag is er weer een Vrije Ruimte. Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend. Collecte voor Het Venster.  Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van… meer..
-
-
Suzanne Uleman en Jan Linssen verzorgen vanaf 10.30 uur een ochtend met hartverwarmende spirituele songs en mantra’s, afgewisseld met stilte en een enkele… meer..
-
-
Vandaag is Hans Le Grand weer bij ons te gast. Nadere gegevens volgen.  Collecte vandaag voor Likoni Onderneemt Na afloop koffie/thee en gelegenheid om elkaar te… meer..
-
-
Rinus van Warven is vandaag bij ons te gast met een lezing over: 'Harry Potter en Jezus Christus'. Een spannende titel. Meer informatie volgt later.  Vrijwillige… meer..
-
-
Vandaag is Bert Cozijnsen in Het Venster.  Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend.  Collecte voor Mensenkinderen.  Na afloop koffie/thee en… meer..
-
-
Monique van Zoest is vandaag weer in Het Venster. Inhoudelijk zijn nog geen gegevens bekend. Collecte voor Amnesty International.  Na afloop gelegenheid om elkaar… meer..