X-Liedjes

In het Venster zingen we graag de x-liedjes, die Henk Harmsen in de afgelopen jaren schreef.
X-liedjes zijn liedjes voor het hart. Ze raken een dimensie waar je normaal moeilijk komt met je verstand. Zo gezien zijn de liederen bevindelijk, maar zeker ook vrijzinnig. In Het Venster zijn in de loop der jaren veel van deze liedjes erg geliefd geraakt.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op Henks website www.x-liedjes.nl 

X111 - maannacht - X-liedjes uitgelegd door Henk Harmsen In deze serie zal ik af en toe een x-liedje onder de loep nemen en met u delen wat ik oorspronkelijk (… meer..
X-liedjes uitgelegd door Henk Harmsen: x-05, Mijn hulp is HIER EN NU In deze serie zal hij af en toe een x-liedje onder de loep nemen en met u delen wat hij… meer..
X91 Aan kinderen gegevenEen goede grap moet je nooit uitleggen. X-liedjes eigenlijk ook niet.  Soms vertelt mij iemand hoe hij of zij een bepaald x-liedje ervaart… meer..
Klik op deze link, waarin Jos Henks x-liedje zingt voor Els.  (foto Wietse de Vries) meer..
De teksten van de nieuwe X-liedjes die op zondag 3 april 2016 worden ingestudeerd o.l.v. Henk Harmsen, luiden: X80 Het moet wel liefde zijn opgaan in de chaos… meer..
X97 Als het maar woorden van liefde zijn (tekst en muziek: Henk Harmsen). Onderstaande tekst (het lied kan in canon worden gezongen) wordt in de viering van 3 april… meer..