Foto's en schilderijen

Een aantal leden van Het Venster is actief op het gebied van fotografie. De een maakt prachtige vlinderfoto's, een ander heeft een bijzonder oog voor detail, weer iemand anders maakt verstilde natuurfoto's. Zij willen dat graag delen met de bezoekers van deze website. 

In onderstaand overzicht zijn ook (foto's van) eerder geëxposeerde schilderijen, onder meer van Vensterleden.
Kijk en geniet.

EXPOSITIE 'LICHT' Vanaf maart 2024 zijn er voor een aantal maanden in Het Venster foto's van Jocelyn Readett en Martin Schuitemaker te zien, waarbij het licht de… meer..
Vanaf 15 maart t/m juni 2023 zijn er kleurrijke foto's te zien van Jocelyn. Zelf heeft zij er een artikeltje over geschreven dat u hier kunt bekijken. Neem er de tijd… meer..
Vanaf 18 december 2022 zijn er aquarellen te zien van Frowa Schuitemaker en Rinie van der Leer, met als thema 'Hemelse wintersferen'.  Beiden hebben zich de… meer..
In Het Venster hebben we een aantal getalenteerde amateurfotografen en Martin Schuitemaker is daar een van. Deze keer laat hij ons met een aantal foto's van… meer..
In 2020 hingen in Het Venster een half jaar lang een aantal acrylschilderijen van Nanda Veerbeek (overleden eind 2021) Zij schilderde graag bloemen en deed dat op een… meer..
Martin Schuitemaker vertelt: Deze ijsfoto's zijn gemaakt tijdens een weekend in januari 2011 in Coo, België.  Tijdens dit weekend was ik met een aantal mensen, o.… meer..
Foto-expositie “Bloemetjes en beestjes”, zomer 2019 Martin Schuitemaker zegt hierover: Het mooie van natuurfotografie is dat ik me meerdere keren kan verwonderen over… meer..
Mandala-expositie in Het Venster.  Vanaf januari - april 2018 waren er negen mandalacollages in Het Venster tentoongesteld.  Deze intuïtieve mandalacollages… meer..
Expositie in Het Venster Vanaf juli 2017 was een aantal kleurrijke schilderijen van Marjo van Rijnsoever in Het Venster te bewonderen.  Haar schilderijen zijn… meer..
In de jaarcyclus is de natuur de herfst binnengegaan. We zien dat het meeste leven zich langzaamaan aan het terugtrekken is voor de kou definitief bezit neemt van het… meer..
Een serie foto's van (voornamelijk) bloemen, een kleurrijk geheel in mijn eigen tuin. Een gedeelte van de foto's is gebruikt in de viering van 21 augustus 2016. meer..
Niet een thema, maar een verzameling foto’s genomen in de eerste vier maanden van 2016. Foto’s, die bijna allemaal laten zien dat het toch schitterend weer was in deze… meer..
Droomgezichten, een collage van beelden uit het onderbewuste, door Rinie van der Leer. expositie in het Venster van april t/m juni 2016 Een aantal van de kleine… meer..