Vieringen

Een viering is een zondagse bijeenkomst met een vrijzinnig-religieus karakter, geleid door een (gast-)voorganger. We nodigen voorgangers uit ons op een authentieke en bezielde manier mee te nemen in wat hen inspireert en voedt, en Het Venster ook de benutten als 'proeftuin' voor vernieuwing. Dit seizoen geven we daar een extra impuls aan. We hebben op een inspirerende manier verwoord waar we voorgangers toe uitnodigen (zie onderstaande pdf). Daarnaast is er per viering een contactpersoon vanuit Het Venster, op wie de voorganger een beroep kan doen bij de voorbereiding en die in de week na de viering contact opneemt om op de viering terug te kijken.

Hieronder een overzicht van de vieringen in de komende periode. Voor andere zondagse bijeenkomsten, klik hier. Eerdere vieringen zijn te bekijken in het Archief.

-
-
Vandaag is Marieke de Vries-Hofman weer bij ons in Het Venster. Zij weet ons vaak te verrassen met bijzondere thema's. Na afloop koffiedrinken en gelegenheid tot… meer..
-
-
Vandaag is Bert Cozijnsen weer in ons midden. Heel vaak weet hij ons te verrassen met bijzondere thema's, mooie muziek of opmerkelijke (bijbel)verhalen. Na afloop… meer..
-
-
Vandaag is Monique van Zoest bij ons in Het Venster. Deze zondag hebben wij uitgekozen om onze dierbare overledenen te gedenken.  Nadere informatie volgt. … meer..