Archief

Een overzicht van eerder plaatsgevonden activiteiten.

-
-
In het voorjaar van 2018 was gestart met de Re-Creatie-bijeenkomsten in Het Venster. Het zijn bijeenkomsten waarmee we werken met materialen die we nog hebben liggen.… meer..
-
-
Op dinsdagmorgen vanaf 10 uur (alleen in de even weken!) is er een contactochtend in Het Venster, waarbij iedereen welkom is. Er is altijd wel iemand om even gezellig… meer..
Deze Vrije Ruimte wordt ingevuld door Martin Schuitemaker. Met teksten, beelden, poëzie en muziek neemt hij u mee in gedachten en gevoelens van hemzelf en anderen over… meer..
-
-
Deze Vrije Ruimte is vandaag ingericht als Open Plek, dat wil zeggen dat de aanwezigen zelf hun bijdrage mogen leveren aan de invulling van de bijeenkomst. Dat kan zijn… meer..
-
-
Op dinsdagmorgen vanaf 10 uur (alleen in de even weken!) is er een contactochtend in Het Venster, waarbij iedereen welkom is. Er is altijd wel iemand om even gezellig… meer..
-
-
Vandaag een viering met Paul Stegenga. Het thema zal zijn 'Je ziet het pas als je het doorhebt'. Deze uitspraak is van een groot filosoof van Nederlandse bodem. Wij… meer..
Vandaag is er een Vrije Ruimte die als Open Plek is ingericht. Dat wil zeggen dat de bezoekers op zondagmorgen zelf bijdragen kunnen aanleveren, zoals bijvoorbeeld een… meer..
Op deze paasmorgen is er een thema-ontmoeting, die is voorbereid door de commissie ontmoetingen, in vertrouwde samenstelling met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van… meer..
Vandaag is het Stille zaterdag, onderdeel van de Paascyclus 2022.  Iedereen die één of meer bijeenkomsten wil meebeleven is van harte welkom, live in Het Venster… meer..
Vandaag is het Goede vrijdag, onderdeel van de Paascyclus 2022.  Iedereen die één of meer bijeenkomsten wil meebeleven is van harte welkom, live… meer..
Vandaag Witte Donderdag, onderdeel van de Paascyclus 2022 Iedereen die één of meer bijeenkomsten wil meebeleven is van harte welkom, live in Het Venster of online via… meer..
Inleiding op de Goede WeekZoals Harry Schram een paar weken geleden zei, staat de bijbel vol met bevrijdingsverhalen, met het Paasverhaal misschien wel voorop. We… meer..
Vandaag een viering met Hans Le Grand. Na afloop koffie/thee en gelegenheid tot ontmoeting. meer..
Gedurende een aantal jaren was Ronald Naar maandelijks in Het Venster met zijn thema's rondom 'Het Lied van de Ziel'.
Op deze zondagmorgen is hij opnieuw bij ons… meer..
Drs. Rinus van Warven komt op zondag 27 maart naar Veenendaal om te spreken over de Universele Religie van Liefde: “In alle grote tradities – van Oost en West – wordt… meer..