terugblik

Een overzicht van alle terugblikken

terugblik

“Laten we op excursie gaan naar andere vernieuwende groepen en initiatieven op het gebied van bezinning en bezieling. Gewoon met een groepje Venster-mensen op pad om ons… meer..
Op Kerstmorgen werd in Het Venster een bijeenkomst voorbereid door de Commissie Ontmoetingen. Het thema voor deze viering was 'Hoop'. Jan Dijksterhuis had een prachtig… meer..
De initiatiefgroep 'Samen Duurzaam' kijkt terug op een inspirerende avond (donderdag 22 januari 2015). Met de 14 aanwezigen, vertegenwoordigd vanuit verschillende… meer..
Op 11 januari 2015 trad Speelhuys op in Het Venster, met smartlappen en spotliederen uit de Gouden Eeuw. Al eerder had deze groep in Het Venster gemusiceerd. Speelhuys… meer..
In de Open Ruimte van zondag 3 mei 2015 stonden we stil bij wat we in Het Venster gemeenschappelijk hebben, wat ons verbindt, onder het thema Samen Het Venster. We… meer..
Op 12 en 13 juni was er voor het eerst een SamenLoop voor Hoop in Veenendaal. Het initiatief kwam aanvankelijk van Tom Baerends, die samen met Martin Schuitemaker (vorig… meer..
Geslaagde Dag van de Duurzaamheid in het Spectrum. Op 10 Oktober was er van alles te beleven in het Spectrum; het was een gezellige drukte. Kinderen haalden… meer..
Impressie van de Opzoomerlezing door Aart van Lunteren"Mensen die denken bevrijd te zijn van religie, geloven vervolgens alles",  is een citaat dat Aart van… meer..
Op 7 april 2016 is Veenendaal officieel Fairtradegemeente geworden! Het doel hiervan is dat inwoners, winkels, bedrijven, organisaties en de gemeente samen zorgen voor… meer..
In Veenendaal was er, in het kader van de Dag van de Duurzaamheid, op 8 oktober van alles te zien en te beleven op en rond het Thoomesplein in Veenendaal. Zo waren er… meer..
Een aantal leden van het Venster was nauw betrokken bij de organisatie van de Dag van de Duurzaamheid, zodat wij ons op deze dag ook konden presenteren. Om 12 uur stond… meer..
Zaterdagavond 29 oktober: Een groep van ongeveer 50 mensen - jong en oud- maakten in de Nacht van de Nacht een wandeling door het Prattenburgse bos, georganiseerd… meer..
Op zondag 15 januari 2017 hield Dr. Froukje Pitstra in Het Venster een lezing over Anne Mankes-Zernike, de eerste vrouwelijke predikante in Nederland. Voor iedereen die… meer..
Op zaterdag 22 april jl nam ik deel aan de regiocursus in Rhenen, georganiseerd door de Vrijzinnigen Zuid-Veluwe-Vallei.Mw. Prof. Dr. Christiane Berkvens-Stevelinck… meer..
Kierkegaard anders gezien. Over de bestemming van de mens.Dat was het onderwerp van een bijzonder boeiende lezing van Jan Keij in Het Venster, ruimte voor bezinning en… meer..