Artikelen

Arikelen, bijgedragen door leden van Het Venster, kunnen gaan over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het gedachtegoed van Het Venster.

Hier onder een overzicht van bijgedragen artikelen (let op: activiteiten hierin zijn al voorbij!

Foto-expositie Na een paar keer weigeren kon ik Rinie (lid van de expositiecommissie) niet meer teleurstellen, en dus nu is mijn eerste fototentoonstelling in Het… meer..
(overzicht zaal) Na de prachtige vlinder-/foto-expositie van Wietse de Vries, zijn er in Het Venster vanaf 18 december aquarellen te zien van Frowa Schuitemaker en… meer..
Sinds de confrontatie met het coronavirus is er heel wat veranderd in onze samenleving en lijkt het erop dat we een ‘nieuwe tijd’ zijn ingegaan. Het ontgaat ons niet dat… meer..
Kerken Kijken Utrecht (KKU) is een stichting die tot doel heeft de twaalf kerken in het centrum van Utrecht als cultureel erfgoed open te stellen tijdens de… meer..
'De Boeddha in de bajes' – Cuong LuDit boek leende ik van Anke. Van het kostbare wat bij mij bleef hangen na het lezen, maakte ik een samenvatting en Hannie bracht… meer..
De redactie van Eenheid heeft besloten om i.v.m. de coronacrisis in de maanden mei t/m augustus geen Eenheid aan te leveren, ook omdat er geen fysieke regio-activiteiten… meer..
Zijn wij wel zo tolerant als we denken en zeggen dat we zijn?   meer..
Drie studenten journalistiek van de Christelijke Hogeschool Ede kwamen in het voorjaar met een vraag, in het kader van een opdracht vanuit de school, of zij een… meer..
Klik hier door naar onze Nieuwsbrief van December 2018. In deze editie veel extra informatie over onze activiteiten in de drukste maand van het jaar: Een… meer..
Sinds begin februari 2017 hangt in Het Venster een nieuwe serie vlinderfoto’s van Wietse de Vries. Deze keer een selectie van uitsluitend nachtvlinders, nog niet eerder… meer..
In het najaar werd er gefilmd in Het Venster, tijdens een Thema-Ontmoeting. Dit initiatief van Vrijzinnigen Nederland om een promotiefilmpje te maken van een vrijzinnige… meer..
De inzameling van oud papier bij Het Venster in de twee blauwe containers stopt. Doordat voor het legen ervan nu betaald moet worden blijkt het niet meer rendabel te… meer..
Door een Vensterlid kregen wij een leuk idee aangereikt om met elkaar de tuin te verzorgen: ADOPTEER EEN STUKJE TUIN !!! Wie wil, kan een eigen stukje van de… meer..
Studiedag Meerstemmig Geloven – Inspiratie voor Het Venster? Op zaterdag 20 september 2014 woonde ik in Klooster Huissen een studiedag bij van het Dominicaans… meer..