Noot: Dit is een activiteit uit het archief.

Theater bij de Buren

Ook dit jaar doet Het Venster weer mee met Theater bij de Buren. Het Venster is één van de huiskamers in Veenendaal die daar vandaag aan meedoen.

'Theater bij de Buren' is een cultureel evenement in Veenendaal dat plaatsvindt bij de mensen thuis. Het is laagdrempelig, maakt het gezelliger in de betreffende wijken en geeft lokale acts een podium. Lokale en regionale kunstenaars treden gratis op. Iedereen is van harte welkom. De optredens die ongeveer een half uur duren, vinden op iedere locatie 3 x plaats. Het Venster zet hierbij haar deuren ook open als 'grote huiskamer'. In het Venster treden op: Duo Bagage et Ses Amis. Het is de 2de keer dat wij dit gezelschap mogen ontvangen in Het Venster in de context van Theater bij de Buren, wij kunnen ze daarom ook van harte aanbevelen.


Duo Bagage et Ses Amis speelt en zingt minder bekende Nederlandse en Franse Chansons en vlecht daar gedichten tussendoor. Deze combinatie van muziek en poëzie blijft verrassen! Duo Bagage bestaat uit: Ton van der Gaag - zang en Hugo de Jong - piano. Ses Amis: Ad Koeslag - contrabas, Jet van Tiel - viool, Daphne Kalff - voordracht.


Datum:     7 april om 14, 15 en 16 uur
Locatie:    Vijftien Morgen 2. Bij de ingang staat een vlag


Er is koffie, thee en limonade met wat lekkers
Toegang gratis

Meer informatie bij Theater bij de Buren

Foto: Martin Schuitemaker

Duo Bagage et Ses Amis in Het Venster

wanneer
zondag 7 april 2024 - 14:00 - zondag 7 april 2024 - 16:30