Noot: Dit is een activiteit uit het archief.

Vrije Ruimte: verandering

schildpadschets

Verandering: de kalender wordt omgeslagen. 

Veranderingen zijn er het afgelopen jaar volop geweest in de wereld, de politiek, ook in Het Venster en dat is niet gemakkelijk voor velen onder ons. Maar verandering is niet altijd slecht. Wat ooit een eenvoudige tekening was, is veranderd in een heuse schildpad. Symbolisch, want een schildpad neemt rustig de tijd om zijn pad te vervolgen en komt er tenslotte altijd.

In deze vrije ruimte nodigen wij je uit om terug te blikken op het afgelopen jaar én om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Wat is er voor jou veranderd? Wat is er ten goede veranderd in het afgelopen jaar?

En als je vooruit kijkt naar wat nog komen gaat, welke positieve verandering zou je graag zien en welke (kleine) bijdrage zou je daaraan kunnen leveren?

Kijk vooral breed, dus niet alleen naar je eigen cocon, maar ook in je directe omgeving: familie, vrienden, buren, je woonplaats enz.

Neem gerust iets mee ter ondersteuning, een boek, een filmpje (of het internetadres) of vertel gewoon jouw verhaal. Alles is goed.

Samen maken we er in ieder geval een mooie bijeenkomst van als begin van een geheel nieuw jaar, vol van nog te schrijven verhalen!

Herman de Rijk

Na afloop gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie/thee/limonade.

Wat is een Vrije Ruimte en wil je ook eens van de gelegenheid gebruik maken deze Vrije Ruimte inhoud te geven?

houten-schildpad-HdR

(foto Herman de Rijk)

 

wanneer
zondag 7 januari 2024 - 10:00 - zondag 7 januari 2024 - 11:00