Activiteiten op Zondag

's Zondags van 10.00 tot 11.00 zijn er in Het Venster bijeenkomsten van zeer uiteenlopende aard (vieringen, thema-ontmoetingen, lezingen, open ruimtes), waar na afloop ruimschoots gelegenheid is om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Overigens zijn kinderen ook van harte welkom in Het Venster! Er staat dan ook altijd een tafel achter in de zaal, waar kinderen (al of niet met hun ouders) kunnen tekenen, knippen of plakken.

Eerdere zondagse activiteiten kunnen bekeken worden in het Archief.

'Wees voorbijganger!' - een tekst uit het Thomasevangelie, is het thema in de viering op deze zondagmorgen met Irene Hörst, gekoppeld aan het Bijbelfragment '...en Jezus... meer..
25 okt
Viering
2020
Vandaag is Anadya Wouters (dirigente van het koor 'Songs from the heart') bij ons met een invulling van deze Vrije Ruimte, met als titel: 'Muziek als balsem voor je ziel... meer..
01 nov
Vrije Ruimte
2020
Thema: De stilte spreekt (2): Kahlil Gibran. In deze bijeenkomst zal de stilte geflankeerd worden door teksten van Kahlil Gibran, bijpassende beelden en... meer..
08 nov
Thema Ontmoeting
2020
Vandaag een 'tussendoor-productie' van Henk Harmsen. Collecte voor Het Venster. Na afloop koffie/thee/limonade en gelegenheid om met elkaar na te praten (... meer..
15 nov
Vrije Ruimte
2020
Vandaag is Mike Bais weer bij ons te gast. Nadere informatie volgt.Collecte voor Het Venster.Na afloop altijd gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie/thee... meer..
22 nov
Viering
2020
Op deze eerste adventszondag gaat Marieke de Vries bij ons voor. Nadere gegevens volgen.Collecte voor Kerk en Minima.Na afloop koffiedrinken en napraten.(foto Rinie van... meer..
29 nov
Viering
2020
Vandaag is er een weer een 'Ondertussen' het derde en laatste deel van het drieluik van een co-productie van Henk Harmsen met Martin Schuitemaker, met vrijzinnige... meer..
06 dec
Vrije Ruimte
2020
kaarsritueel met stenen
Een kind dat niet kan slapen als beide ouders niet even een knuffel zijn komen geven. Het bijzondere moment van het ja-woord bij een huwelijk ten overstaan van vrienden... meer..
13 dec
Lezing
2020
Vandaag opnieuw een tussendoortje met Henk Harmsen, Wim van Keulen, Jan van Donkelaar en Martin Schuitemaker. Informatie via Martin Schuitemaker. Collecte... meer..
20 dec
Vrije Ruimte
2020
Deze kerstmorgen is Bert Cozijnsen weer in ons midden.Hij is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach, ondernemer,... meer..
25 dec
Viering
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
27 dec
Thema Ontmoeting
2020
We beginnen dit nieuwe jaar met een viering met Irene Hörst.Na afloop is er gelegenheid om na te praten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, onder het genot van... meer..
03 jan
Viering
2021
Deze Thema-Ontmoeting wordt voorbereid door de commissie Ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
10 jan
Thema Ontmoeting
2021
De informatie over de lezing voor deze zondag wordt nog bekendgemaaktNa afloop is er altijd gelegenheid tot vragen stellen en tot napraten onder het genot van koffie/... meer..
17 jan
Lezing
2021
Op deze zondagmorgen zal Hans le Grand onze gast zijn in de viering. Rev. Dr. Hans le Grand is als predikant aangesloten bij de ‘General Assembly of Unitarian... meer..
31 jan
Viering
2021

Pagina's