Vieringen

Een viering is een zondagse bijeenkomst met een vrijzinnig-christelijk karakter, geleid door voorgangers die lid zijn van Het Venster of door gastvoorgangers. Er is aandacht voor (liturgische) vernieuwing. 
De x-liedjes van Henk Harmsen nemen vaak een prominente plaats in. 

Hieronder een overzicht van de vieringen (zoals boven beschreven) tot eind 2015. Voor meer/andere zondagse bijeenkomsten, klik hier.
Eerdere vieringen (zoals boven beschreven) zijn te bekijken in het Archief.

Vandaag is onze gast Mar van der Velden, theoloog en lid van de Basisgemeenschap in Ede. Eerder was hij bij ons te gast als spreker over de theologie van Eugen... meer..
21 mei
Viering
2017
Jaap van 't Riet is onze gast van vandaag.Collecte voor Het VensterNa afloop is er koffie/thee/limonade en gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten.Autodienst:... meer..
04 jun
Viering
2017
Op deze zondagmorgen is Harm Knoop te gast in Het Venster. Zoekend, schatgravend, inspirerend, bezielend en ondersteunend stimuleert hij mensen om hun eigen bronnen... meer..
18 jun
Viering
2017
Vandaag is Hans le Grand te gast in het Venster. Rev. Dr. Hans le Grand is als predikant aangesloten bij de ‘General Assembly of Unitarian and Free Christian Churches’... meer..
02 jul
Viering
2017
Vandaag is Irene Hörst onze gast in het Venster. Collecte voor Het Venster. Muzikale begeleiding: Rinie van der LeerNa afloop is er gelegenheid om na te praten... meer..
23 jul
Viering
2017
Logo Het Venster Veenendaal
Nog geen gegevens ontvangen. Aanvang 10.00 uur. Collecte voor Het Venster. Muzikale begeleiding: Rinie van der Leer. Na afloop is er gelegenheid om... meer..
30 jul
Viering
2017
Vandaag is Anèt Saal onze gast in Het Venster. Collecte voor Het Venster. Muzikale begeleiding: Rinie van der Leer. Na afloop is er gelegenheid om na te... meer..
13 aug
Viering
2017
Vandaag is Bert Cozijnzen onze gast in het Venster. Bert Cozijnsen is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach,... meer..
20 aug
Viering
2017
Vandaag is Paul Stegenga onze gast. Paul Stegenga was pastoraal werker in de Parklaankerk (Vrijzinnig Nederland) in Driebergen-Rijsenburg. Collecte: ......... meer..
03 sep
Viering
2017
Bijeenkomst met Marieke de Vries. Nadere gegevens volgen.(foto Wietse de Vries)
17 sep
Viering
2017
Nog geen gegevens bekend
01 okt
Viering
2017
Vandaag is Irene Hörst weer onze gast. Collecte voor 'Mensenkinderen'. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. Autodienst: .........(foto... meer..
15 okt
Viering
2017
Vandaag is Paul Stegenga onze gast. Nadere gegevens volgen. Collecte voor Het Venster. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. ... meer..
29 okt
Viering
2017
Tijd en locatie nog niet bekend
12 nov
Viering
2017
Op deze 2e adventszondag is onze gast Monique van Zoest - zij is pastoraal werker in de Vlam (Vrijzinnig Nederland) in Rhenen. Collecte: ......Muzikale begeleiding... meer..
10 dec
Viering
2017

Pagina's