Vieringen

Een viering is een zondagse bijeenkomst met een vrijzinnig-christelijk karakter, geleid door voorgangers die lid zijn van Het Venster of door gastvoorgangers. Er is aandacht voor (liturgische) vernieuwing. 
De x-liedjes van Henk Harmsen nemen vaak een prominente plaats in. 

Hieronder een overzicht van de vieringen (zoals boven beschreven) tot eind 2015. Voor meer/andere zondagse bijeenkomsten, klik hier.
Eerdere vieringen (zoals boven beschreven) zijn te bekijken in het Archief.

Bijeenkomst met Marieke de Vries. VERBEELDINGSKRACHT stelt je in staat om te dromen, om grenzen te verleggen, om samen te zoeken naar wat je bindt met anderen... meer..
17 sep
Viering
2017
De viering wordt deze ochtend geleid door Mike Bais, zie zijn website. Nadere informatie over de viering volgt. Collecte voor Het Venster. Na afloop is er... meer..
01 okt
Viering
2017
Vandaag is Irene Hörst weer onze gast. Collecte voor 'Mensenkinderen'. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. Autodienst: .........(foto... meer..
15 okt
Viering
2017
Vandaag is Paul Stegenga onze gast. Nadere gegevens volgen. Collecte voor Het Venster. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. ... meer..
29 okt
Viering
2017
Tijd en locatie nog niet bekend
12 nov
Viering
2017
Voor deze zondagmorgen heeft de Commissie Omzien Naar Elkaar een bijeenkomst voorbereid, waarin we diegenen gedenken die ons ontvallen zijn. Meer gegevens volgen... meer..
26 nov
Viering
2017
Op deze 2e adventszondag is onze gast Monique van Zoest - zij is pastoraal werker in de Vlam (Vrijzinnig Nederland) in Rhenen. Collecte: ......Muzikale begeleiding... meer..
10 dec
Viering
2017
Op deze kerstmorgen is onze gast Marieke de Vries-Hofman. Collecte: ......Muzikale begeleiding: Rinie van der LeerNa afloop is er gelegenheid om na te praten onder... meer..
25 dec
Viering
2017