Vieringen

Een viering is een zondagse bijeenkomst met een vrijzinnig-religieus karakter, geleid door een (gast-)voorganger. We nodigen voorgangers uit ons op een authentieke en bezielde manier mee te nemen in wat hen inspireert en voedt, en Het Venster ook de benutten als 'proeftuin' voor vernieuwing. Dit seizoen geven we daar een extra impuls aan. We hebben op een inspirerende manier verwoord waar we voorgangers toe uitnodigen (zie onderstaande pdf). Daarnaast is er per viering een contactpersoon vanuit Het Venster, op wie de voorganger een beroep kan doen bij de voorbereiding en die in de week na de viering contact opneemt om op de viering terug te kijken.

Hieronder een overzicht van de vieringen in de komende periode. Voor andere zondagse bijeenkomsten, klik hier. Eerdere vieringen zijn te bekijken in het Archief.

PDF: 

Op deze zondagmorgen zal Hans le Grand onze gast zijn in de digitale viering, met het thema: 'Blue Monday'. In deze digitale viering worden ook weer (digitale) X-liedjes... meer..
31 jan
Viering
2021
Op deze zondag is er weer een viering met Paul Stegenga. Nadere gegeves volgen. Na afloop is er koffie/thee/limonade en gelegenheid om na te praten. meer..
14 feb
Viering
2021
In deze Venster-viering is Mar van der Velde onze gast. Wij laten ons graag weer verrassen door zijn verhalen en muziek.Wij wensen u allen veel bezieling en inspiratie... meer..
28 feb
Viering
2021
Vandaag is er een viering met Irene Hörst. Nadere gegevens over het thema volgen. meer..
07 mrt
Viering
2021
Op deze zondagmorgen is dr. Willem van der Meiden onze gast. Nadere gegevens volgen. Aanvang 10.00 uur. meer..
21 mrt
Viering
2021
Op deze Paasmorgen is Marieke de Vries weer bij ons te gast. Nadere gegevens volgen meer..
04 apr
Viering
2021
Op deze zondag zal Monique van Zoest bij ons voorgaan. Nadere gegevens zijn nog niet bekend. (foto Rinie van der Leer) meer..
25 apr
Viering
2021
Mike Bais is op deze Pinkstermorgen weer bij ons in Het Venster. Nadere gegevens volgen. Mike Bais is van beroep fysiotherapeut, Docent (HBO) en counselor-coach.... meer..
23 mei
Viering
2021